Skip to main content

Garageport med egetræslister

35.463,00 kr.

Vores garageport med egetræslister er CE godkendt og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut AB).

1992 på lager

Varenummer (SKU): garageport-egetræ Kategori:
Tilbud eller spørgsmål?
Så kontakt os meget gerne og hør mere.
Skinnesystem til port

Alle skinner er fremstillet i 1,75 mm galvaniseret stål. Alle portbeslag og hængsler er min. 2,5 mm godstykkelse med indbyggede smørekanaler.
Vores garageporte og industriporte leveres altid med 2 stk. galvaniserede torsionsfjedre – med en beregnet levetid over 25.000 cyklusser. Ved galvaniserede torsionfjedre er levetiden ca. 40% længere end en tilsvarende sort fjeder – Desuden ruster de ikke.

Vandtestet

Garageportene er testet mod vandgennemtrængning. Vi benytter udelukkende solide EPDM gummitætninger som sikre at porten slutter tæt hele vejen rundt i porthullet. EPDM gummi er vind, vejr og Ozon bestandig og derfor velegnet til udendørs brug.

Elementerne

Port panelerne er oliebehandlet fra fabrikken og lavet til det nordiske klima. Leveres med gummitætninger i siderne og top og bund aluliste med kraftige gummitætninger. Porten leveres desuden med portautomatik med fjernbetjening og indvendig trykknap.

Størrelser

Størrelserne angivet er et lille udpluk af mulighederne. Kontakt os på 42 90 92 99 og hør om mulighederne.
Vi står klar til at hjælpe med at udforme din nye port ud fra dine ønsker og mål.

Farve

Den eksklusive ledhejseport er med egetræslister.
Har du en garage, der kræver særlige hensyn, har vi altid erfarne montører, der står klar med masser af gode idéer og løsninger med udgangspunkt i sin
solide faglige ballast.

Kundeservice

Har du spørgsmål til vores garageporte eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 42 90 92 99 eller på E-mail info@garageportexperten.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne.

FAQ Kategorier