Skip to main content

Garageport RF 2 til 6 meter bred

7.688,50 kr.

Vores garageport model RF er CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut AB) Desuden er de testet for varmetab, vindlast og holdbarhed.

93 på lager

Varenummer (SKU): garageport-rf2-6 Kategori:
Tilbud eller spørgsmål?
Så kontakt os meget gerne og hør mere.
Skinnesystem

Alle skinner er fremstillet i 1,75mm galvaniseret stål. Alle portbeslag og hængsler er min. 2,5 mm godstykkelse med indbyggede smørekanaler.
Vores garageporte og industriporte leveres altid med 2 stk. galvaniserede torsionsfjedre – med en beregnet levetid over 25.000 cyklusser. Ved galvaniserede torsionfjedre er levetiden ca. 40% længere end en tilsvarende sort fjeder – Desuden ruster de ikke.

Vandtestet

Garageportene er testet mod vandgennemtrængning. Vi benytter udelukkende solide EPDM gummitætninger som sikre at porten slutter tæt hele vejen rundt i porthullet. EPDM gummi er vind, vejr og Ozon bestandig og derfor velegnet til udendørs brug.

Elementerne

Portelementerne er lavet af galvaniserede stålplader som er blevet pulverlakeret og har 10 års garanti. Isoleringen er 40 mm tyk polystyren skum og portene er lavet til det nordiske klima med temperaturer fra -30 til 40 grader celcius.

Teknologisk Institut har beregnet varmetabet i vores ledhejseporte efter EN-12428. Portpladens varmetab er beregnet til kun 0,60 W/m2K og for en monteret garageport kun 1,34 W/M2K – ved f.eks 5000 x 2400 mm port. Du kan altid kontakte os og få oplyst det beregnede varmetab.

Beslag/montering

Alle beslag er fra vores fabrik forsamlet med 8 mm bolte og møtrikker. Alle beslag og hængsler er monteret således du som kunde nemt selv kan montere. Vi kan derfor også tilbyde meget billig montage af garageporte.

Alle porte til både private og industri leveres med kørehjul med kuglelejer testet til min. 1,4 millioner omgange ved 350N lodret belastning.

Størrelse

Vores garageporte fremstilles præcist efter dine mål – UDEN ekstra udgifter

Farve

Som standard leveres porten i hvid, antrasit, alugrå eller sort, men ønskes en anden farve har vi mulighed for at omlakere den mod betaling, bare vi får oplyst en RAL kode.

Garageport med RF elementer
Garageport RF 2 til 6 meter bred
Garageport RF 2 til 6 meter bred
Garageport RF 2 til 6 meter bred
Garageport med RF elementer med vinduer
Garageport RF 2 til 6 meter bred
Dobbelt garageport med RF elementer
Dobbelt garageport med RF elementer med vinduer
Garageport RF 2 til 6 meter bred
Hangar garageport med RF elementer
Hangar garageport med RF elementer med vinduer
Kundeservice

Har du spørgsmål til vores garageporte eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 42 90 92 99 eller på E-mail info@garageportexperten.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne.

FAQ Kategorier