Skip to main content

Industri garageport

12.342,00 kr.

Industriporte med normalt løft som kræver 450mm overhøjde. Industriporten leveres med 2 eller flere kraftige pulverlakerede torsions fjedrer og 2 mm tykke karme og køreskinner.

Industriportene kan fås med 60 og 80mm paneler ring for tilbud.

10 på lager

Varenummer (SKU): garageport-industriport Kategori:
Tilbud eller spørgsmål?
Så kontakt os meget gerne og hør mere.

Vandtestet

Garageportene er testet mod vandgennemtrængning. Vi benytter udelukkende solide EPDM gummitætninger som sikre at porten slutter tæt hele vejen rundt i porthullet. EPDM gummi er vind, vejr og Ozon bestandig og derfor velegnet til udendørs brug.

Elementerne

Portelementerne er lavet af galvaniserede stålplader som er blevet pulverlakeret og har 10 års garanti. Isoleringen er 40 mm tyk polystyren skum og portene er lavet til det nordiske klima med temperaturer fra -30 til 40 grader celcius.

Teknologisk Institut har beregnet varmetabet i vores ledhejseporte efter EN-12428. Portpladens varmetab er beregnet til kun 0,60 W/m2K og for en monteret garageport kun 1,34 W/M2K – ved f.eks 5000 x 2400 mm port. Du kan altid kontakte os og få oplyst det beregnede varmetab.

Alle beslag er fra vores fabrik forsamlet med 8mm bolte og møtrikker. Alle beslag og hængsler er monteret således du som kunde nemt selv kan montere. Vi kan derfor også tilbyde meget billig montage af garageporte.

Alle porte til både private og industri leveres med kørehjul med kuglelejer testet til min. 1,4 millioner omgange ved 350N lodret belastning.

Muligheder for special lavede industri garageporte

Industriporten kan laves med mange forskellige åbningsmuligheder og specialdesigns. Ring for yderligere info på 42 90 92 99.

Størrelse på vores industriporte

Vores porte er lavet efter jeres åbning, størrelserne er for at prissætte og bruges til at beregne en ca pris. Priserne er vejledende, ring for helt præcist tilbud.

Farve

Som standard leveres industriportene i hvide (RAL 9010), men ønskes en anden farve har vi mulighed for at omlakere den mod betaling, bare vi får oplyst en RAL kode.

Industrigarageporte fremstillet til det skandinaviske klima og vejrforhold
Industri garageport
Industri garageport
Industri garageport
Industri garageport
Industri garageport
Industri garageport
Industri garageport
Industri garageport
Industri garageport
Industri garageport
Industri garageport
Kundeservice

Har du spørgsmål til vores garageporte eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 42 90 92 99 eller på mail info@garageportexperten.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål? Vi hjælper dig gerne.

FAQ Kategorier