Hos Garageportexperten.dk finder du et bredt udvalg af garageporte i god kvalitet med lang levetid og minimal vedligeholdelse. Vi tilbyder porte til budgetpriser, som alle kan overskue og har råd til, da vi indkøber store mængder og omsætter alle produkter hurtigt. Vi yder desuden telefonisk support på alle garageporte, uanset hvor gamle de er.

 

Har du en garage, der kræver særlige hensyn, har vi altid en erfaren montør, der står klar med masser af gode idéer og løsninger med udgangspunkt i sin solide faglige ballast. Når du køber din nye port hos os, får du derfor altid den bedste løsning til netop dine behov. Funktionaliteten bag alle vores porte er nemlig i top - og de kan nemt tilpasses den enkelte garage.

 

Find din garageport i vores udvalg af standard porte til alle typer garager og industriporte her >

 Hjul til ledhejsesystem, el.motor samt skinnelås til garageport

Velisolerete garageport med CE godkendelse

Vi leverer porte i alle størrelser; lige fra små porte over almindelige garageporte til industriporte. Fælles for dem alle er, at de er udstyrede med gummilister ved både gulv, vægge og loft. Derudover er de isoleret med op til 60 mm polystyren skum, så de kan modstå temperaturer mellem -30 og 40 grader celsius. Du får derfor et produkt, der er skabt til det omskiftelige nordiske klima med varme somre og kolde vintre.

 

Vores sortiment af porte er imidlertid ikke blot velisolerede med op til 60 mm isolering de er også ekstra sikrede. Nedenfor kan du læse mere om den særlige fjederbrudssikring, klemmesikkerhed og fingerbeskyttelse, der medvirker til den optimale sikkerhed, som kendetegner vores porte. Alle modeller er også CE godkendte og testet af SP (SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut AB).

Tværsnit af paneler fra en garageport

 

Sidedøre som matcher garageporten

 Dør der matcher garageport

Er du på udkig efter en ny garageport? Se vores store udvalg og tilbehør som f.eks. kontrollerboksen til den unikke iPhone App her på siden. Har du spørgsmål, er du også altid velkommen til at kontakte os.

Se vores store udvalg af garageporte. Måske du finder inspiration til dit næste projekt.